Klubbinfo

Stenungsunds Tennisklubb bildades 1965. Vi finns på Gärdesvägen 13 i Stenungsund. Vår hall har två banor med plexipave underlag.

Våra tre utebanor ligger vid Nösnäs Arena och har klassiskt grusunderlag. Öppna från 1 maj till 30 september.

För att boka bana använder vi oss av Matchi. Ett bokningsystem som ger dig möjligheten att boka bana smidigt och enkelt.

Som medlem i klubben erhåller du 50 kr i rabatt på varje bokad timme i hallen som på utebanorna. Önskas medlemskap, använd länken nedan:

ANSÖKAN MEDLEMSKAP

PRISER MEDLEMSKAP

• Senior: 425 kr/år
  • Pensionär över 65 år: 300 kr/år
  • Junior över 10 år: 260 kr/år
  • Junior under 10 år: 160 kr/år
  • Bankgiro: 926-6172

Önskas medlemskap:

Betala in ovanstående belopp och kontakta klubben på info@stenungsundstk.se.

Ange namn, adress, telefon och personnummer.

Klubbhistorik

Stenungsunds Tennisklubb, STk, bildades 1965 med första verksamhetsår 1966. Klubben utövade sin verksamhet i de hallar som finns i anslutning till industrin i Stenungsund.

Sedan 1980-talet har klubben haft sin verksamhet på Gärdesvägen 13, där en tvåbanorshall finns. Från början hade man barracudatält, men sedan mitten av 1990-talet har klubben en hall.

Klubben har ca 270 medlemmar i åldrarna 5-80 år, varav ca 150 i träning. Av dessa är ca 100 juniorer. Efterfrågan på träning och motionsspel har stadigt ökat under flera år. Klubben kommer även under 2021 starta upp Paratennis, ett uppdrag som görs i samarbete med Ljungskiles Tennisförening, SvTf och RF.

Klubben har bedrivit träningsverksamhet under flera år både för juniorer och seniorer. Det har resulterat i att vi ha flera lag i seriespel. P10, P12, H35, H65 och H70. Vi arbetar aktivt för att få fler i träning och fler som vill tävla för klubbens räkning.