Klubbinfo

Stenungsunds Tennisklubb bildades 1965. Vi finns på Gärdesvägen 13 i Stenungsund. Vår hall har två banor med plexipave underlag.

Våra tre utebanor ligger vid Nösnäs Arena och har klassiskt grusunderlag. Öppna från maj till 30 september. Datum för öppnade beror på väder och temperatur under arbetet med att göra iordning banorna.

För att boka bana använder vi oss av Matchi. Ett bokningsystem som ger dig möjligheten att boka bana smidigt och enkelt.

Som medlem i klubben erhåller du rabatt på varje bokad timme i hallen som på utebanorna. Önskas medlemskap, använd länken nedan:

ANSÖKAN MEDLEMSKAP

PRISER MEDLEMSKAP

• Senior: 425 kr/år
  • Pensionär över 65 år: 300 kr/år
  • Junior över 10 år: 260 kr/år
  • Junior under 10 år: 160 kr/år
  • Bankgiro: 926-6172

Önskas medlemskap:

Betala in ovanstående belopp och kontakta klubben på info@stenungsundstk.se.

Ange namn, adress, telefon och personnummer.

Klubbhistorik

Stenungsunds Tennisklubb, STk, bildades 1965 med första verksamhetsår 1966. Klubben utövade sin verksamhet i de hallar som finns i anslutning till industrin i Stenungsund.

Sedan 1980-talet har klubben haft sin verksamhet på Gärdesvägen 13, där en tvåbanorshall finns. Från början hade man barracudatält, men sedan mitten av 1990-talet har klubben en hall.

Klubben har ca 320 medlemmar i åldrarna 5-80 år, varav ca 170 i träning. Av dessa är ca 115 juniorer. Efterfrågan på träning och motionsspel har stadigt ökat under flera år. Klubben kommer även under 2021 starta upp Paratennis, ett uppdrag som görs i samarbete med Ljungskiles Tennisförening, SvTf och RF.

Klubben har bedrivit träningsverksamhet under flera år både för juniorer och seniorer. Det har resulterat i att vi ha flera lag i seriespel. P10, P12, H35, H65 och H70. Vi arbetar aktivt för att få fler i träning och fler som vill tävla för klubbens räkning.