Välkomna att anmäla er till träningsläger på Ronneby Brunn!

Tidigare års succé med läger upprepas, men i år utökar vi även med ett familjeläger/vuxenläger.

Läs mer nedan eller på: www.ljungskiletennis.se

Träningsläger på Ronneby Brunn

I år arrangerar Ljungskile Tennisförening i samarbete med Stenungsunds Tennisklubb både ett juniorläger, 1-5 juli, och ett familjeläger/vuxenläger, 7-10 juli, på Ronneby Brunn. Juniorlägret är till för barn mellan 10 och 18 år och familjelägret/vuxenlägret kan man åka på för att träna tennis med hela familjen eller som enbart vuxna. Vi anordnar då tennisträning som passar både stora och små!

För mer information: www.ljungskiletennis.se

Klubbens lag samt tävlande

Klubben har flera lag i olika serier, har även enskilda spelare som tävlar i olika tävlingar som arrangeras runt om i Sverige.

Senaste tävlingsresultaten för 2019

FD14, 27 JANUARI, Påvelund

Anouk Oderkerk med Jonna (dubbel partner) var i finalen men fick se sig slagna. En hedrande andraplats i Påvelund spelen för FD14.

Senaste tävlingsresultaten för 2018

H35, 16 DECEMBER, ELFSBORG – STENUNGSUNDS TK, 4-0

Stenungsund representerades av: Per-Anders Josefsson, Gustav Ohlsson och Carl Ramhult

H35, 18 NOVEMBER, STENUNGSUNDS TK – VARBERGS TK,0-4

H35, 10 NOVEMBER, STENUNGSUNDS TK – PÅVELUNDS TK, 1-3

Stenungsund representerades av: Per-Anders Josefsson och Carl Ramhult

H35, 21 OKTOBER, MÖLNDALS TK – STENUNGSUNDS TK, 1-3

Stenungsund representerades av: Per-Anders Josefsson, Fredrik Mattsson och Gustav Ohlsson

H65+ LAG 2, 20 OKTOBER, STENUNGSUNDS TK – GREBBESTAD, 2-1

Stenungsund representerades av: Kurt Salén och Roger Olsson

H35, 30 SEPTEMBER, STENUNGSUNDS TK – HÖGSBOHÖJDS TK, 3-1

Stenungsund representerades av: Per-Anders Josefsson, Carl Ramhult och Gustav Ohlsson

Årsmöte 2019

23 februari, 2019

Årsmötet den 4 mars hölls enligt plan och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2018. För er som är intresserade av att läsa verksamhetsberättelse, verksamhetsplan samt ta del av resultat- och balansräkning för 2018, kan kontakta klubben på: info@stenungsundstk.se.

Val av styrelseledamöter innebar att samtliga sitter kvar från 2018. Vi saknar två suppleanter, välkomna att kontakta oss om intresse finns.

Klubbnytt 2/2019

5 februari, 2019

Nya draperier bakom baslinjerna
Inköp av nytt draperi samt nät har satts upp på bana 1. Vi vill prova om denna lösning med ett extra nät hindrar bollar från att hamna bakom draperiet. Om så blir fallet, kommer vi att ta upp för diskussion att genomföra samma lösning bakom de övriga baslinjerna.

Vad händer 2019?

10 januari, 2019

Välkomna till ett nytt år med träning och motionsspel. Styrelsen arbetar för att vår anläggning och verksamhet ska vara så bra som möjligt med de verktyg vi har att tillgå.

I väntan på besked från Stenungsunds Kommun avseende planerna på att SIF ska flytta som ni säkert läst om i St-Tidningen och därmed möjligheten för oss att få ny hall samt serviceutrymmen, kommer vi succesivt att förbättra våra befintliga lokaler med de medel vi har att tillgå.

Återkrav Stenungsunds Kommun

13 februari, 2019

Klubben har fått besked från tf Planchef att Kommunstyrelsen kommer fatta beslut angående den nya detaljplanen i januari 2020. Klubben har därmed krediterat fakturan för att visa vår goda vilja och med förhoppning att löftet ska infrias.

Träningsverksamheten

27 februari, 2019

Har kommit igång och med god tillströmning av nya deltagare samt tidigare som vill spela mer. Vi har i skrivande stund ca 110 deltagare, juniorer som seniorer. Träning hålls nu på måndagar, tisdagar, torsdagar, fredagar och lördagar.

Är ni intresserade, kontakta chefstränare Martin Syrén på 070-400 12 40 eller tranare@stenungsundstk.se.