Uppstart träning måndagen 26 augusti!

Nu drar vi igång höstens träning. Om du inte anmält dig, gör det på: Anmälan träning hösten 2019

Vi bedriver kvalificerad träning för juniorer som seniorer flera dagar i veckan. Det finns grupper på olika nivåer,

eller föredrar du enskild träning kan vi ordna med privatlektioner eller sparring. Se villkor för sparring i anmälan.

Välkommen!

Klubbens lag samt tävlande

Klubben har flera lag i olika serier, har även enskilda spelare som tävlar i olika tävlingar som arrangeras runt om i Sverige.

Senaste tävlingsresultaten för 2019

H35, Div 2  den 12 oktober 2019

Stenungsunds Tk – Elfsborgs Tk 3 – 0

Per- Anders Josefsson – Henrik Johansson 7-6 ( 7-1 ) 6-3

Gustav Olsson – Andreas Svensson 6 – 0, 6 – 0

Per-Anders J/Gustav  – Henrik J/Andreas S 6 – 1, 6 – 3

Årsmöte 2019

4 mars, 2019

Årsmötet den 4 mars hölls enligt plan och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2018. För er som är intresserade av att läsa verksamhetsberättelse, verksamhetsplan samt ta del av resultat- och balansräkning för 2018, kan kontakta klubben på: info@stenungsundstk.se.

Val av styrelseledamöter innebar att samtliga sitter kvar från 2018. Vi saknar två suppleanter, välkomna att kontakta oss om intresse finns.

Klubbnytt 5/2019

22 oktober, 2019

Styrelsen har beslutat att investera i vår servicebyggnad. Under vecka 48 kommer fönster bytas i pentrydelen samt sättas in på damernas omklädning. Under jullovet planeras herrarna dusch för renovering. Om ekonomi tillåter, kommer vi att se över entré och pentrydelen och vad som kan göras där.

Vi ber om överseende med att det kan bli lite rörigt, men det är absolut nödvändigt att vi renoverar våra lokaler.

Vad händer 2019?

4 juni, 2019

Välkomna till ett nytt år med träning och motionsspel. Styrelsen arbetar för att vår anläggning och verksamhet ska vara så bra som möjligt med de verktyg vi har att tillgå.

Besked om flytt till SIF området har ej delgivits klubben. Tyvärr tror vi i styrelsen att det inte kommer att ske. Vi kommer att vara kvar i vår hall inom överskådlig tid framöver.

Återkrav Stenungsunds Kommun

4 juni, 2019

Klubben har fått besked från tf Planchef att Kommunstyrelsen kommer fatta beslut angående den nya detaljplanen i januari 2020. Klubben har därmed krediterat fakturan för att visa vår goda vilja och med förhoppning att löftet ska infrias.

Träningsverksamheten

4 juni, 2019

Ansökan för höstens träning öppnas den 10 juni. Se länkar under Träning. Träning planeras att hållas på måndagar, tisdagar, torsdagar, fredagar och lördagar. Vi ser även ett behov av att öppna upp för träning på söndagar. Besked om detta ber vi få återkomma med.

Är ni intresserade, kontakta chefstränare Martin Syrén på 070-400 12 40 eller tranare@stenungsundstk.se.