Styrelse

Styrelsen består av 7 personer. Vi behöver två suppleanter till styrelsen. Är du intresserad är du välkommen att kontakta oss.

Arbetet i styrelsen innebär ett möte i månaden, ej juli. Vi har som ambition att växa sett till antalet medlemmar, deltagare i träningen samt fler motionsspelare. För att vi ska nå dit, arbetar vi med de verktyg vi har i form av anläggningar. Vi har ca 200 medlemmar.

Vår målsättning är att klubben ska hålla en hög kvalitet på träningen med kvalificerade och utbildade tränare. Träningen genomförs i samarbete med Ljungskile Tennisförening.

Kan det vara intressant för dig att vara med och driva klubben framåt? Tveka inte, hör av dig!

Styrelse STK

Intresserad av styrelsearbete?

Vi behöver hjälp med att driva klubben framåt. Alla är välkomna att kontakta oss på nedanstående adress: info@stenungsundstk.se

Personal & Styrelse