Träning

Stenungsunds Tennisklubb bedriver träning flera dagar i veckan för juniorer som seniorer. Grupperna är allt från nybörjare till tävlande i klubbens namn.

Våren 2019 har vi träning följande dagar:

Måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag

Intresserad? Kontakta oss, så kan vi säkert hitta en grupp som passar dig. Finns det ingen, är det inte omöjligt att vi startar upp en ny grupp.

VÄLKOMMEN!

Välkomna att anmäla er till intensivträning i Stenungsund!

Ni vet väl att vi har intensivkurser för alla er som är sugna på att spela tennis i sommar? Det är också möjligt att anmäla sig till privatlektioner.

Kursdatum kurs 2: 5-9 augusti (sista anmälningsdag 1 augusti)

Spelplats: Utomhusbanorna i Nösnäs

Pris för kurs: Medlem 700 kr. Icke medlem 800 kr.

Anmälan: Anmälan intensivkurs

Sommar i träningsverksamheten

Sommaren närmar sig med stormsteg och vårterminens sista träningsdag är lördagen den 15 juni .

OBS! Vi har ordinarie träning som vanligt torsdagen den 6 juni .

Vi vill passa på att tacka våra duktiga medlemmar och samtidigt inviga sommaren med korv och dricka den 15 juni mellan kl 11:00 och 14:00 vid utebanorna (vid regn är vi i tennishallen). Tränarna är på plats och vi kommer att informera om vad som är på gång inför höstterminen.

Från och med 10 juni 2019 kan du via nedanstående länkar anmäla dig till höstens träning.

För information är Du välkommen att höra av dig till oss på: info@stenungsundstk.se

Priser för deltagande i träningsverksamheten

Junior: 1 timma/vecka: 1.800 kr, 2 timmar/vecka: 2.900 kr

Senior: 1 timma/vecka: 2.400 kr, 2 timmar/vecka: 4.800 kr