Träning

Stenungsunds Tennisklubb bedriver träning flera dagar i veckan för juniorer som seniorer. Grupperna är allt från nybörjare till tävlande i klubbens namn.

Hösten 2021 kommer vi ha träning följande dagar:

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag

Intresserad? Kontakta oss, så kan vi säkert hitta en grupp som passar dig. Finns det ingen, är det inte omöjligt att vi startar upp en ny grupp.

VÄLKOMMEN!

Träningsverksamheten

Höstterminen börjar lördagen den 28:e augusti, slutar fredagen den 18:e december. Vårterminen startar 17:e januari och slutar 19:e juni. Din anmälan gäller både för hösten 2021 och för våren 2022.

Vill du ej fortsätta under våren, ber vi dig anmäla detta senast den 15 december till: Avanmälan våren 2021.

Kom igång med tennis!

Som nybörjare eller mer erfaren spelare. Vi har grupper för alla nivåer, träning i grupp eller sparring.

Intresset för tennisen ökar och för att du ska vara säker på en plats, ber vi dig anmäla dig omgående. Senast den 10:e augusti vill vi ha din anmälan.

Med tränare som har erfarenhet av eget spel på hög nivå och duktiga på att lära ut, kommer du få en lärorik och inspirerande timma med andra i din träningsgrupp. Föredrar du att träna ensam med tränare, kan du köpa privatlektioner eller sparring. Villkoren för träningen kan du läsa om på  respektive anmälan.

För information, kontakta chefstränare Martin Syrén på 070-400 12 40 eller tranare@stenungsundstk.se

Priser/termin för deltagande i träningsverksamheten

Junior:

1 timma/vecka: 1.800 kr, 2 timmar/vecka: 2.900 kr,

3 timmar/vecka: 3.800 kr, 4 timmar/vecka: 4.700 kr

Senior:

1 timma/vecka: 2.400 kr, 2 timmar/vecka: 4.800 kr

Intresseanmälan för träning junior/senior hösten 2021 och våren 2022:

Vi har fulla grupper, men tveka oss inte att kontakta oss för intresse av träning våren 2022. Beroende på spelnivå, kanske vi kan hitta en passande grupp redan i höst.

Maila oss på nedanstående länk.

Intresse träning

Klubbens tränare

Klubbens tränare har många års erfarenhet av eget spel och att arbeta som tränare med juniorer som seniorer. De deltar regelbundet på utbildningar för att vi ska säkerställa kvalitet och kontinuitet i vår träningsverksamhet. För mer information om våra tränare, vänligen läs längre ner på sidan. (Information om tränarna kommer uppdateras allteftersom)

Martin Syrén

Chefstränare

Jag är chefstränare i Stenungsunds Tennisklubb och även i Ljungskile Tennisförening. Klubbarna har ett nära samarbete. Jag började spela tennis när jag var 5 år och har jobbat som tränare på heltid under många år. Det är få förunnat att få jobba med sin passion. Kontakta mig gärna (ej helger) om ni har frågor gällande tennis.

tranare@stenungsundstk.se

Hampus Berg Mattsson

Peter Johansson

Tränare

Peter Johansson är tennisskolad i samma klubb, Pixbo TK, som Martin Syrén. Därefter har Peter spelat fem år på College i Florida, USA. Han representerar sedan fyra år tillbaka Mölndals TK (veteranlaget) och har nått fina resultat med SM-silver inne år 2017 och SM-guld ute år 2017 i lag. Hans tankar som tränare är att ”inspirera elever, unga som gamla, att nå nya mål i en av de mest tekniskt tuffaste och roligaste sporter som finns!”

Tony Johansson