Träning

Stenungsunds Tennisklubb bedriver träning flera dagar i veckan för juniorer som seniorer. Grupperna är allt från nybörjare till tävlande i klubbens namn.

 

Våren 2020 har vi träning följande dagar:

Måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag

 

Intresserad? Kontakta oss, så kan vi säkert hitta en grupp som passar dig. Finns det ingen, är det inte omöjligt att vi startar upp en ny grupp.

 

VÄLKOMMEN!

Vårens träning startar måndagen 13 januari 2020

Träningen startar den 13 januari. Information till er som deltagit hösten 2019 och nytillkomna, har fått information via mail den 6 januari. Om inte, kontakta Martin Syrén på tranare@stenungsundstk.se. För att anmäla sig, scrolla ner på sidan, där finner du länkar för anmälan till träning i grupp eller till sparring

Hög tid att anmäla sig till våren träning!

(Gäller ej dig som redan deltar i klubbens träning hösten 2019)

 

Kom igång med tennis. Som nybörjare eller mer erfaren spelare. Vi har grupper för alla nivåer, träning i grupp eller sparring.

 

Med tränare som har erfarenhet av eget spel på hög nivå och duktiga på att lära ut, kommer du få en lärorik och inspirerande timma med andra i din träningsgrupp. Föredrar du att träna ensam med tränare, kan du köpa privatlektioner eller sparring. Villkoren för sparring kan du läsa om på anmälan, se nedanstående länkar.

 

För information, kontakta chefstränare Martin Syrén på 070-400 12 40 eller tranare@stenungsundstk.se

Priser för deltagande i träningsverksamheten

Junior: 1 timma/vecka: 1.800 kr, 2 timmar/vecka: 2.900 kr

Senior: 1 timma/vecka: 2.400 kr, 2 timmar/vecka: 4.800 kr

Anmälan till höstens träning för våren 2020:

ANMÄLAN TRÄNING VÅREN 2020

 

Anmälan till sparring våren 2020: 

ANMÄLAN SPARRING VÅREN 2020

 

Vad händer efter att du anmält dig?

Du får en kvittens på anmälan. Klubben kommer därefter att kontakta dig för grupp, dag och tid.

Klubbens tränare

Klubbens tränare har många års erfarenhet av eget spel och att arbeta som tränare med juniorer som seniorer. De deltar regelbundet på utbildningar för att vi ska säkerställa kvalitet och kontinuitet i vår träningsverksamhet. För mer information om våra tränare, vänligen läs längre ner på sidan. (Information om tränarna kommer uppdateras allteftersom)

Martin Syrén

Chefstränare

 

Jag är chefstränare i Stenungsunds Tennisklubb och även i Ljungskile Tennisförening. Klubbarna har ett nära samarbete. Jag började spela tennis när jag var 5 år och har jobbat som tränare på heltid under många år. Det är få förunnat att få jobba med sin passion. Kontakta mig gärna (ej helger) om ni har frågor gällande tennis.

 

tranare@stenungsundstk.se

 

Hampus Berg Mattsson

Tränare

Peter Johansson

Tränare

 

Peter Johansson är tennisskolad i samma klubb, Pixbo TK, som Martin Syrén. Därefter har Peter spelat fem år på College i Florida, USA. Han representerar sedan fyra år tillbaka Mölndals TK (veteranlaget) och har nått fina resultat med SM-silver inne år 2017 och SM-guld ute år 2017 i lag. Hans tankar som tränare är att ”inspirera elever, unga som gamla, att nå nya mål i en av de mest tekniskt tuffaste och roligaste sporter som finns!”

Linus Wirén

Tränare

 

Mitt namn är Linus Wirén och jag är 26 år. Jag arbetar sedan i slutet av augusti som tränare i Stenungsunds TK. Det är en trevlig klubb och det är inspirerande med variationen att både få träna juniorer och vuxna.

 

Jag är ifrån Borås där jag bland annat tidigare studerat Event Management och arbetat som tennistränare i Sandareds TK. Under juniortiden spelade jag för Elfsborgs TK och var då runt och tävlade var- och varannan helg. Det är något jag ser tillbaka på med glädje och hoppas att många juniorer härifrån klubben idag passar på att åka runt och tävla när tillfälle ges. Jag lärde mig att ha tålamod. I början förlorade jag de flesta matcherna men jag kämpade på och efter hand vände det och jag lyckades skörda en del framgångar.

 

Föreningslivet och tennisen har också gjort att jag lärt känna många nya människor. Idag tränar jag själv främst löpning och tävlar i olika distanser från runt 5 km upp till ultralöpning på 100 km.

Hoppas vi syns på banan!

Tony Johansson

Tränare