Träning

Stenungsunds Tennisklubb bedriver träning flera dagar i veckan för juniorer som seniorer. Grupperna är allt från nybörjare till tävlande i klubbens namn.

Hösten 2022 kommer vi ha träning följande dagar:

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag.

Intresserad? Kontakta oss, så kan vi säkert hitta en grupp som passar dig. Finns det ingen, är det inte omöjligt att vi startar upp en ny grupp.

VÄLKOMMEN!

Träningsverksamheten

Höstterminen börjar lördagen den 27:e augusti 2022.

Välkommen att anmäla dig, junior som senior till träningen hösten 2022. Via länken fyller du i din anmälan och önskemål om dagar och tider, så återkommer vi med besked om dag och tid. För att vi ska kunna garantera önskad plats, behöver du anmäla dig senast 10 augusti.

Anmälan är bindande för deltagare som tidigare har tränat i klubbens regi. För nytillkomna deltagare från terminens första träningstillfälle, erbjuder vi två prova på tillfällen, dvs första och andra veckan på terminen börjar. Information om detta kommer senare.

Vid sjukdom under dessa två tillfällen, måste du meddela klubben omgående.

Vill du ej fortsätta efter de två provapå tillfällena, behöver du meddela detta till chefstränare på: tranare@stenungsundstk.se, annars utgår full terminsavgift.

För dig som anmäler sig efter att terminen börjat, erbjuder vi ett prova på tillfälle samt reducerad avgift utifrån antal missade veckor.

Priser juniorträning/termin:

1 timme/vecka 1900 kr, 2 timmar/vecka 3100 kr, 3 timmar/vecka 4000 kr, 4 timmar/vecka 4900 kr.

Priser seniorträning/termin:

1 timme/vecka 2650 kr, 2 timmar/vecka 5300 kr.

Anmälan öppen för träning hösten 2022!

Anmälan träning hösten 2022

Ladda ner appen som håller koll på din träning!

Som en följd av GDPR-förordningen kan vi inte publicera ett fullständigt schema för samtliga elever. Träningstider och era grupper hittar ni istället genom att ladda ner vår MedlemsApp, sök på Sportadmin Medlemsapp i appstore(IOS) eller playbutik(Android) på er mobiltelefon/surfplatta. Appen ger dig full koll på dina eller dina barns tennisaktiviteter. I Appen kan du bl.a. se nyheter, kallelser, kalender, kontakter och utskick.

Kom igång med tennis!

Som nybörjare eller mer erfaren spelare. Vi har grupper för alla nivåer, träning i grupp eller sparring.

Intresset för tennisen ökar och för att du ska vara säker på en plats, ber vi dig anmäla dig omgående. Senast den 10:e augusti vill vi ha din anmälan.

Med tränare som har erfarenhet av eget spel på hög nivå och duktiga på att lära ut, kommer du få en lärorik och inspirerande timma med andra i din träningsgrupp. Föredrar du att träna ensam med tränare, kontakta chefstränare.

För information, kontakta chefstränare Martin Syrén på 070-400 12 40 eller tranare@stenungsundstk.se

Välkomna till Stenungsunds Tk och vår träningsverksamhet!

Klubbens tränare

Klubbens tränare har många års erfarenhet av eget spel och att arbeta som tränare med juniorer som seniorer. De deltar regelbundet på utbildningar för att vi ska säkerställa kvalitet och kontinuitet i vår träningsverksamhet. För mer information om våra tränare, vänligen läs längre ner på sidan. (Information om tränarna kommer uppdateras allteftersom)

Martin Syrén

Chefstränare

Jag är chefstränare i Stenungsunds Tennisklubb och även i Ljungskile Tennisförening. Klubbarna har ett nära samarbete. Jag började spela tennis när jag var 5 år och har jobbat som tränare på heltid under många år. Det är få förunnat att få jobba med sin passion. Kontakta mig gärna (ej helger) om ni har frågor gällande tennis.

tranare@stenungsundstk.se

Hampus Berg Mattsson

Peter Johansson

Tränare

Peter Johansson är tennisskolad i samma klubb, Pixbo TK, som Martin Syrén. Därefter har Peter spelat fem år på College i Florida, USA. Han representerar sedan fyra år tillbaka Mölndals TK (veteranlaget) och har nått fina resultat med SM-silver inne år 2017 och SM-guld ute år 2017 i lag. Hans tankar som tränare är att ”inspirera elever, unga som gamla, att nå nya mål i en av de mest tekniskt tuffaste och roligaste sporter som finns!”

Tony Johansson