Träning

Stenungsunds Tennisklubb bedriver träning flera dagar i veckan för juniorer som seniorer. Grupperna är allt från nybörjare till tävlande i klubbens namn.

Våren 2019 har vi träning följande dagar:

Måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag

Intresserad? Kontakta oss, så kan vi säkert hitta en grupp som passar dig. Finns det ingen, är det inte omöjligt att vi startar upp en ny grupp.

VÄLKOMMEN!

Uppstart träning måndagen 26 augusti!

Nu drar vi igång höstens träning. Om du inte anmält dig, gör det på nedanstående länkar!

Välkommen!

Hög tid att anmäla sig till höstens träning!

Kom igång med tennis. Som nybörjare eller mer erfaren spelare. Vi har grupper för alla nivåer, träning i grupp eller sparring.

Med tränare som har erfarenhet av eget spel på hög nivå och duktiga på att lära ut, kommer du få en lärorik och inspirerande timma med andra i din träningsgrupp. Föredrar du att träna ensam med tränare, kan du köpa privatlektioner eller sparring. Villkoren för sparring kan du läsa om på anmälan, se nedanstående länkar.

För information, kontakta chefstränare Martin Syrén på 070-400 12 40 eller tranare@stenungsundstk.se

Priser för deltagande i träningsverksamheten

Junior: 1 timma/vecka: 1.800 kr, 2 timmar/vecka: 2.900 kr

Senior: 1 timma/vecka: 2.400 kr, 2 timmar/vecka: 4.800 kr